Linia do przetwarzania orzechów

 
PRODUCENT: Selmi
Linia do przetwarzania orzechów

Linia do przetwarzania orzechów

Linia produkcyjna do prażenia i rozdrabniania orzechów laskowych, pistacji, migdałów itp. w celu uzyskania bezwodnych past do produkcji kremów i lodów rzemieślniczych.

Linia produkcyjna do prażenia i rozdrabniania orzechów laskowych, pistacji, migdałów itp. w celu uzyskania bezwodnych past do produkcji kremów i lodów rzemieślniczych.

specyfikacja

MODEL
Długość linii
Linia do przetwarzania orzechów
W zależności od konfiguracji

Informacje

Prażone orzechy, pistacje, migdały

Wyposażając warsztat w maszyny Selmi do przetwarzania orzechów, operator będzie mógł kontrolować proces produkcji np. bezwodnych kremów, używając wyselekcjonowane surowe ziarna orzechów laskowych, pistacji, migdałów itp. To przykład technologii przyjaznej rzemieślnikom, która nie standaryzuje, ale zapewnia wyjątkowość.

Kremy ze świeżych orzechów


 Urządzenia dla linii do przetwarzania orzechów dla produkcji kremów bezwodnych lub past 100% do produkcji lodów rzemieślniczych


Palarka do kawy Selmi   Napełnianie słoików kremami
Roaster

Piec do prażenia orzechów, pistacji, migdałów itp.
Grinder

Młyn do produkcji granulatu z orzechów o wielkości ziarna od 200 do 250 mikronów
Micron 25 | Micron 50

Młyn kulowy, przeznaczony do rafinacji granulek orzechów na pastę
 Vibro

Końcowe, automatyczne sito przeznaczone do odfiltrowywania zanieczyszczeń wprowadzanych podczas przetwarzania 
Grain

Maszyna przeznaczona do rozdrabniania prażonych orzechów na granulki 
Filler Vasi

Maszyna do napełniania słoików kremami o średniej i dużej gęstości oraz lepkości.

Przykładowe konfiguracje linii do przetwarzania orzechów

Linia do przetwarzania orzechów na kremy SelmiPasty 100% lub kremy ze zbilansowanymi składnikami


Linia do przetwarzania orzechów, pistacji i migdałów Selmi

 

 

 

Zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności i polityką dotyczącą cookie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.