PORÓWNYWARKA (0)
KOSZYK ZAPYTAŃ (0)
Wyszukaj
Aktualności
Blog
Produkty
Promocje
Promocje
Nowości
Inne podstrony
MENU
PROMOCJE
NOWOŚCI
Firma
powrót
O firmie
Misja
Praca
Dotacje UE
Polityka ekologiczna
Zastrzeżenia prawne
Polityka plików cookies
Administrator danych osobowych
Warunki handlowe
Produkty
powrót
Strefa kawy
Strefa lodów
Strefa gotowania
Strefa czekolady
Strefa cukierni
Strefa napojów
Strefa gastronomii
Strefa Outlet
Producenci
Serwis
powrót
Informacje i kontakt
Najczęściej zadawane pytania
Wezwij serwis
Wydarzenia i Szkolenia
powrót
Aktualności
Kalendarz wydarzeń
Szkolenia
Outlet
Primulator TV
Blog
Kontakt
Primulator
Aktualności
Wydarzenia
Aktualności
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
23
Gelato Festival World Masters 2024
Wystartuj 30 października 2024 roku w konkursie GELATO FESTIVAL WORLD MASTERS 2024 w Łodzi. Zwycięski smak lodów…
17
Lody SOFT w Twoim biznesie
W najnowszym odcinku programu Profrost & Eksperci Łukasz Połatyński (Icematic Product Manager) przybliży Wam…
24
Primulator na World of Coffee 2024 w Kopenhadze
Spotkaj się z nami na stoisku WMF podczas World of Coffee w Kopenhadze. Cieszymy się, że wspólnie z firmą WMF…
13
Primulator Group zdobywa nagrody na Merrychef Festival 2024
12 czerwca 2024 roku Primulator Group w Wielkiej Brytanii, podczas Merrychef Festival 2024 zdobył 3 wyróżnienia -…
13
WMF AutoClean z nagrodą Targów Stacji Paliw
Podczas odbywających się w maju w Warszawie XXIX Międzynarodowych Targów Stacji Paliw 2024 bezkonkurencyjny, w…
30
Organizacja Serwisowa – rewolucja w obsłudze posprzedażowej
Serwis urządzeń gastronomicznych to nie tylko naprawa czy konserwacja sprzętu. To obszar działalności, który ma…
28
Mahlkönig EK Omnia premierowo na targach SMAKKi
Na targach Smakki 2024 premierę miał młynek Mahlkönig EK Omnia - następca legendarnego młynka EK43, który zasłynął…
25
Coffee to go - czyli kawa na wynos to sprawdzony pomysł na podniesienie zysków w punkcie handlowym
Coffee to go - czyli kawa na wynos to sprawdzony pomysł na podniesienie zysków w punkcie handlowym.
24
Gelato Day 2024
24 marca - GELATO DAY 2024 – Smakiem lodów na rok 2024 został „Gaufre de Liège”
11
Jak powstaje rzemieślnicza czekolada?
Jakie urządzenia potrzebne są do produkcji czekolady bean to bar? O etapach tego procesu oraz potrzebnych…
1
2
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z
Polityką dotyczącą cookies
. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Niezbędne
Wydajność
Funkcjonalność
Targetowanie
Personalizacja
Bezpieczeństwo
Niesklasyfikowane
Zezwól na wszystkie ciasteczka
Zezwól na wybór
Dostosuj