Trzeci element linii Bean to bar - młyn do mielenia wstępnie rozdrobnionych ziaren kakaowca (z maszyny Selmi Winnower) na cząstki o wielkości od 200 do 250 mikronów.
Młyn do mielenia wstępnie rozdrobnionych ziaren kakaowca. na cząstki o wielkości od 200 do 250 mikronów.
Dla linii do produkcji czekolady Bean to Bar.
Młyn do mielenia wstępnie rozdrobnionych ziaren kakaowca. na cząstki o wielkości od 200 do 250 mikronów.
Dla linii do produkcji czekolady Bean to Bar.
MODEL |
---|
Szerokość |
Głębokość |
Wysokość |
Pojemność zbiornika |
Wydajność |
Moc |
Zasilanie |
Grinder |
---|
550 mm |
800 mm |
1400 mm |
15 kg |
35-40 kg/ godz. |
4kW |
230 V |
Trzeci element linii Bean to bar - młyn do mielenia wstępnie rozdrobnionych ziaren kakaowca (z maszyny Selmi Winnower) na cząstki o wielkości od 200 do 250 mikronów.