Selmi Micron

PROMOCJA
 
PRODUCENT: Selmi
Wybierz wariant
Micron 25 Micron 50
Wybierz wariant

Micron 25

Młyn kulowy Selmi Micron 25 został zaprojektowany do produkcji rozcieranych kremów, nie zawierających wody past do lodów, pralin, czy innych wyrobów cukierniczych. 


Model na rok 2019 wyróżnia się nowym, kolorowym dotykowym panelem sterowania oraz opcjonalnym filtrem magnetycznym oczyszczającym z drobinek metalu (mocowany w rurze dozującej).


Maszyna odpowiednia dla małych i średnich zakładów, gdzie często zmieniane są smaki
Wymaga podłączenia do kompresora (do kupienia osobno).


Skontaktuj się z nami by poznać najnowsze ceny promocyjne!
Oferta ważna do wyczerpania zapasów.

Młyn kulowy Selmi Micron 25 został zaprojektowany do produkcji rozcieranych kremów, nie zawierających wody past do lodów, pralin, czy innych wyrobów cukierniczych. 


Model na rok 2019 wyróżnia się nowym, kolorowym dotykowym panelem sterowania oraz opcjonalnym filtrem magnetycznym oczyszczającym z drobinek metalu (mocowany w rurze dozującej).


Maszyna odpowiednia dla małych i średnich zakładów, gdzie często zmieniane są smaki
Wymaga podłączenia do kompresora (do kupienia osobno).


Skontaktuj się z nami by poznać najnowsze ceny promocyjne!
Oferta ważna do wyczerpania zapasów.

PROMOCJA
pliki do pobrania
Selmi Micron 25
Karta produktu j.ang.
Selmi Micron 50
Karta produktu j.ang

pliki do pobrania

Selmi Micron 25
Karta produktu j.ang.
Selmi Micron 50
Karta produktu j.ang

specyfikacja

MODEL
Szerokość
Głębokość
Wysokość
Pojemność zbiornika
Wydajność
Moc
Zasilanie
Micron 25 Micron 50
750 mm 1550 mm
950 mm 1000 mm
1200 mm 1350 mm
20/25 kg 60 kg
20 - 25 kg/godz. 40 kg/godz.
4 kW 12 kW
400 V 400 V

Informacje

Młyn kulowy Micron został zaprojektowany do produkcji rozcieranych kremów, nie zawierających wody past do lodów, pralin, czy innych wyrobów cukierniczych. Maszyna jest wyposażona w system chłodzenia z możliwością regulacji w celu zabezpieczenia maszyny przed przegrzaniem z powodu tarć w trakcie rozcierania produktów. Dzięki temu zachowujemy niezmienione właściwości organoleptyczne kremów. Cyrkulacja produktu w czasie cyklu pracy jest utrzymywana przez podwójna pompę wolumetryczna. Cylinder jest również wyposażony w możliwość podgrzewania w celu utrzymania produktów tłustych w stanie płynnym, w razie przerw w pracy maszyny.


  

Zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności i polityką dotyczącą cookie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.