Urządzenie do automatycznego wyjmowania/ wybijania wyrobów czekoladowych (pralin, batonów, tabliczek czekolady) z poliuretanowych form.
Wydajność 4 formy (275 x 175 mm) na minute. Wymaga podłączenia do kompresora powietrza.
Urządzenie do automatycznego wyjmowania/ wybijania wyrobów czekoladowych (pralin, batonów, tabliczek czekolady) z poliuretanowych form.
Wydajność 4 formy (275 x 175 mm) na minute. Wymaga podłączenia do kompresora powietrza.
MODEL |
---|
Szerokość |
Głębokość |
Wysokość |
Wydajność |
Moc |
Zasilanie |
Automatic Demoulder |
---|
1900 mm |
1100 mm |
1300 mm |
4 formy/ min. |
1,5 kW |
230 V |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |