Selmi, założona w 1965 przez Renato Selmi, rozpoczęła działalność zajmując się przetwórstwem pasty z orzechów laskowych oraz czekolady stając się specjalistą w tej dziedzinie. W 1987 r. gdy Paolo Selmi dołączył do ojca firma rozpoczęła produkcję maszyn do temperowania i pokrywania czekoladą.Skupiając się na stałym dążeniu do usprawnień technologicznych nie zapomina o intuicyjnej i przyjaznej użytkownikowi obsłudze urządzeń. Firma obecnie jest niekwestionowanym liderem w produkcji i sprzedaży rzemieślniczych maszyn do przetwarzania czekolady jak i urządzeń do wypalania kawy.

Granitory do produkcji sorbetów i napojów typu "slush", schładzacze do napojów oraz małe, kompaktowe maszyny do lodów włoskich.

Zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności i polityką dotyczącą cookie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.