Carpigiani Ready

 
PRODUCENT: Carpigiani
Wybierz wariant
READY 20 30 DF READY 30 45 DF
Wybierz wariant

READY 20 30 DF

Poziomy frezer do lodów z funkcją pasteryzacji. 


Wielkość wsadu od 3 do 5 kg na cykl.

Poziomy frezer do lodów z funkcją pasteryzacji. 


Wielkość wsadu od 3 do 5 kg na cykl.

pliki do pobrania

CARPIGIANI READY
Folder j.ang.

specyfikacja

MODEL
Szerokość
Głębokość
Wysokość
Chłodzenie
Wielkość wsadu
Wydajność kg
Wydajność litry
Masa
Zasilanie
Moc
READY 20 30 DF READY 30 45 DF
520 mm 520 mm
650 mm 650 mm
1400 mm 1400 mm
Woda Woda
3 - 5 kg 3,5 - 7,5 kg
20 - 30 kg/godz. 30 - 45 kg/godz.
28 - 40 litrów/godz. 42 - 60 litrów/godz.
250 kg 290 kg
400 V 400 V
4 kW 5,2 kW

Informacje

Rozszerz swoją działalność dzięki uniwersalnej maszynie do lodów Ready, która pozwala na kompletne przyrządzenie lodów w jednej maszynie przy zachowaniu kompaktowych wymiarów urządzenia, co pozwala na stworzenie własnego laboratorium lodziarskiego w każdym lokalu!


Wszechstronność i oszczędność

Mieszanie, grzanie i wymrażanie lodów w jednym cylindrze - 3 funkcje w 1 maszynie

Produkuj lody szybko, według własnych potrzeb i bez dużego zaplecza technologicznego - oszczędzaj na miejscu, urządzeniach i magazynowaniu produktu - Lodziarnia na 4 metrach kwadratowych!


Ergonomia

Funkcja Dry Filling umożliwia precyzyjne dozowanie wody do cylindra podczas produkcji lodów jak i mycia maszyny. Efektem jest zmniejszenie zużycia wody i oszczędność czasu.


Higiena

Funkcja podgrzewania cylindra w procesie mycia ułatwia i przyspiesza jego dokładne czyszczenie


ARE YOU READY? PRZYGOTUJ świeże gelato


Programy do produkcji na zimno  
5 automatycznych programów do lodów mlecznych, mleczno-owocowych i sorbetów. Dodatkowo program Crystal Plus dla lodów o większym napowietrzeniu - idealnych dla tworzenia deserów lodowych.

Programy do produkcji na zimno i na ciepło
6 automatycznych programów - 3 z procesem pasteryzacji. Dodatkowo funkcja Dry Filling podczas procesu produkcji automatycznie i precyzyjnie dozuje wodę bezpośrednio do cylindra - przydatne przy produkowaniu lodów na bazie gotowych mieszanek na wodzie.

Programy do produkcji na ciepło
Pasteryzacja niska, średnia i wysoka oraz kompletny program przygotowania lodów na ciepło (po pasteryzacji następuje wymrożenie mieszanki i przygotowanie lodów wysokiej jakości). 

Zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności i polityką dotyczącą cookie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.