Selmi Cento

 
PRODUCENT: Selmi
Cento

Cento

Temperówka do czekolady o bardzo wysokiej wydajności.


Temperuje 100 kg czekolady w 14 minut.

Temperówka do czekolady o bardzo wysokiej wydajności.


Temperuje 100 kg czekolady w 14 minut.

pliki do pobrania

Selmi Cento
Karta produktu j.ang.

specyfikacja

MODEL
Szerokość
Głębokość
Wysokość
Pojemność zbiornika
System Chłodzenia
Wydajność
Moc
Zasilanie
Cento
770 mm
1100 mm
1600 mm
100 kg
4800 frigorii/godz.
300 kg/ godz.
4,5 kW
400 V

Informacje

Temperówka do czekolady Selmi Cento została wyposażona w duży zbiornik o pojemności 100 kg i pozwala na temperowanie 300 kg czekolady na godzinę. Cento jest kompatybilne z tunelami chłodniczymi i oblewarkami do czekolady z pasem transmisyjnym o szerokości 600 mm.

 Cechy:

  • łatwe przełączanie pomiędzy wypełnianiem form, a oblewaniem czekoladą
  • temperówka dedykowana do dużych zakładów rzemieślniczych lub małej produkcji przemysłowej
  • podgrzewany stół wibracyjny
  • możliwość podłączenia akcesoriów, takich jak: płyta wtryskująca Injection plate, oblewarka do czekolady Selmi r600t, tunel chłodniczy z taśmą o szerokości od 300 do 600 mm, stół do obsypywania czekoladą (produkcja trufli)

Temperówka do czekolady Selmi Cento


Panel sterowania temperówki do czekolady Selmi Cento


Temperowanie czekolady


 

 

  

 

Zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności i polityką dotyczącą cookie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.