Everpure Claris N

 
PRODUCENT: Everpure
Wybierz wariant
Claris N 500 Claris N 1000 Claris N 1500 Claris N 2000
Wybierz wariant

Claris N 500

System filtrów do wody Everpure CLARIS N z technologią wymiany jonowej. Zastosowanie: kawa, ciepłe napoje, vending. Wydajność: 1340 litrów dla ciepłych napojów (wydajność jest oparta na twardości całkowitej przy 10°dH (179 PPM) przy ustawieniu bypassu na 1 dla gorących napojów i automatów vendingowych).

System filtrów do wody Everpure CLARIS N z technologią wymiany jonowej. Zastosowanie: kawa, ciepłe napoje, vending. Wydajność: 1340 litrów dla ciepłych napojów (wydajność jest oparta na twardości całkowitej przy 10°dH (179 PPM) przy ustawieniu bypassu na 1 dla gorących napojów i automatów vendingowych).

pliki do pobrania
CLARIS N 500
Karta produktu j. angielski
CLARIS N 1000
Karta produktu j. angielski
CLARIS N 1500
Karta produktu j. angielski
CLARIS N 2000
Karta produktu j. angielski

pliki do pobrania

CLARIS N 500
Karta produktu j. angielski
CLARIS N 1000
Karta produktu j. angielski
CLARIS N 1500
Karta produktu j. angielski
CLARIS N 2000
Karta produktu j. angielski

specyfikacja

MODEL
Średnica systemu
Wysokość wkładu filtra
Max ciśnienie wody
Temp. wody
Przepływ wody
Claris N 500 Claris N 1000 Claris N 1500 Claris N 2000
95 mm 136 mm 136 mm 175 mm
425 mm 360 mm 475 mm 475 mm
8,6 bar 8,6 bar 8,6 bar 8,6 bar
4 - 30°C 4 - 30°C 4 - 30°C 4 - 30°C
2.0, 3.7 l/min 2.0, 3.7 l/min 2.0, 3.7 l/min 2.0, 3.7 l/min

Informacje

Filtry do wody dla ekspresów do kawy Everpure Claris N

Technologia w filtrach do wody Claris N (gdzie N oznacza neutralną wartość pH) opiera się na technologii wymiany jonowej. Dzięki temu możliwe jest usunięcie twardości całkowitej pochodzącej zarówno z siarczanów (gips), jak i twardości węglanowej pochodzącej z wodorowęglanu. Jest to zatem rozwiązanie wygodniejsze w użytkowaniu w porównaniu ze zmiękczaczami, które wymagają regeneracji i uzupełniania.


Dokładność oczyszczania (mikrony): 5.0 | Ciśnienie robocze (bar) 0.7-8.6 | Przepływ maksymalny (l/min) 2.0, 3.7

CHARAKTERYSTYKA I ZALETY

• Redukcja smaku i zapachu chloru: Doskonały smak i jakość wody • Proces wymiany jonowej: Regulacja twardości węglanowej • Zmniejszenie zawartości drobnych cząstek stałych: Dłuższa żywotność sprzętu • Wysokowydajny blok węglowy: Usuwa szkodliwe zanieczyszczenia • Aniony sekwestrujące: Stabilizacja zawartości minerałów zapewniająca doskonały smak kawy • Ochrona neutralnego PH: Hamuje osadzanie się wapnia i gipsu

Zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności i polityką dotyczącą cookie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.