11
11

Gelato Festival Challenge 2019

Wystartuj w konkursie, w którym zwycięski smak lodów pozwoli na udział w Europejskim Finale we Włoszech w 2020 r. oraz walkę o tytuł „WORLD’S BEST GELATO!” w 2021 r. wraz z innym finalistami Gelato Festival Challenge wybranymi w pozostałych krajach.

Jeśli Twoje zgłoszenie będzie pośród 24 uczestników, poprosimy Cię o wykonanie w czasie 30 min jednej porcji lodów w pracowni PRIMULATOR. Każdy z wybranych smaków będzie oceniany przez jury techniczne. 

Do 1 kwietnia 2019 r. wypełniony formularz prześlij na adres gelato@primulator.pl lub piotr.lamenta@primulator.pl.

W celu uzyskania dodatkowych informacji i wyjaśnień prosimy o kontakt: Piotr Lamenta 502-197-689. 

  • Jak najszybciej i nie później niż do 20 marca 2019, należy wypełnić i przesłać formularz zgłoszeniowy do firmy PRIMULATOR.
  • Do 2 kwietnia otrzymacie potwierdzenie, żę jesteście w gronie 24 Uczestników.
  • Konkurs odbędzie się 11 kwietnia 2019 r. w biurze PRIMULATOR w Łodzi, ul. Lodowa 128, od godziny 9:00.
  • Wszyscy Uczestnicy otrzymają powiadomienie o godzinie swojego startu w konkursie.
  • Uczestnik musi przybyć na konkurs minimum godzinę przed planowanym startem.
  • 11 kwietnia 2019 r. ok. godziny 18.00 odbędzie się ceremonia ogłoszenia zwycięzcy oraz wręczenie nagród.
POBIERZ FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY - wkrótce
POBIERZ REGULAMIN - wkrótce
 
Zobacz jak wyglądały eliminacje w roku 2018!
Zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności i polityką dotyczącą cookie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.