Szkolenia i warsztaty lodziarskie, kurs robienia lodów naturalnych - dla obecnych i przyszłych właścicieli lodziarni. Szkolenie z produkcji lodów ma postać warsztatów i jest prowadzone na maszynach do lodów Carpiagiani.
Kliknij na datę w kalendarzu, aby zobaczyć szkolenia.
15 październik
Podczas szkolenia podstawowego przyszli mistrzowie poznają całą filozofię włoskiej sztuki lodziarstwa: czym jest krystalizacja lodów, jak rozpoznawać i tworzyć idealną strukturę i kremistość, a także jakie jest zastosowanie cukrów w produkcji Gelato. Dodatkowo poznają zasady zarządzania przedsiębiorstwem i kalkulację zwrotu inwestycji.
16 październik
Podczas szkolenia podstawowego przyszli mistrzowie poznają całą filozofię włoskiej sztuki lodziarstwa: czym jest krystalizacja lodów, jak rozpoznawać i tworzyć idealną strukturę i kremistość, a także jakie jest zastosowanie cukrów w produkcji Gelato. Dodatkowo poznają zasady zarządzania przedsiębiorstwem i kalkulację zwrotu inwestycji.
17 październik
Podczas szkolenia podstawowego przyszli mistrzowie poznają całą filozofię włoskiej sztuki lodziarstwa: czym jest krystalizacja lodów, jak rozpoznawać i tworzyć idealną strukturę i kremistość, a także jakie jest zastosowanie cukrów w produkcji Gelato. Dodatkowo poznają zasady zarządzania przedsiębiorstwem i kalkulację zwrotu inwestycji.