„Nasze rozwiązania Twoją inspiracją” to motto, które było tematem przewodnim tegorocznego Inspiration Day 3.0.
Po ogromnym sukcesie poprzednich edycji, Inspiration Day wpisało się na stałe w nasz kalendarz wydarzeń, które inspirują polski rynek, pokazując najnowsze trendy z sektora convenience, dzieląc się gotowymi odpowiedziami na problemy branży food service.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Każda edycja Inspiration Day to spotkanie ze ściśle wyselekcjonowanymi producentami Horeca, którzy będąc naszymi partnerami, prezentują najnowszą ofertę produktów najwyższej jakości. Partnerzy, których reprezentowali technolodzy kulinarni, w praktyczny sposób przedstawili nowatorskie i elastyczne podejście do tworzenia oferty hot food.
![]() |
![]() |
Podczas trzeciej edycji pokazaliśmy jak w szybki i prosty sposób wzbogacić ofertę, zminimalizować straty produktów, zautomatyzować procesy i przyspieszyć obsługę klienta. Podczas wykładów jednym z tematów było projektowanie lokalu i dobór odpowiedniej technologii co stanowi fundament do budowania profesjonalnej gastronomii. Omówiliśmy również zagadnienia związane z kawą, która często w biznesie convenience jest bagatelizowana, a w rzeczywistości jej rola w zyskach może być ogromna.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Podczas Inspiration Day 3.0 pokazaliśmy najnowsze rozwiązania i akcesoria do nowej serii pieców konwekcyjno – mikrofalowych Merrychef conneX®, a także rewolucjonizującą gotowanie technologię ConvoSense, opartą na sztucznej inteligencji w piecach Convotherm. Oprócz urządzeń do gotowania został zaprezentowany hybrydowy ekspres do kawy - WMF Espresso, którego możliwości sprawiają, że jest to urządzenie bezkonkurencyjne w swojej klasie.