26 - 28
26  -  28

CGU poziom średnio zaawansowany listopad

Zapraszamy na kolejną odsłonę szkoleń lodziarskich CARPIGIANI GELATO UNIVERSITY. CGU ma postać warsztatów dla około 16 osób, które pracują na 4 zestawach maszyn Carpigiani. Szkolenie poprowadzi Luciano Ferrari w języku polskim.


Poziom średnio zaawansowany

Program:

- lody Gelato – tworzenie receptur od zera z wykorzystaniem naturalnych i przemysłowych składników
- najwyższej jakości sorbety bez udziału wody
- lody bez laktozy
- lody wegańskie
- obliczanie receptur – bilansowanie procentowe składników
- trzy bazy w jednej: jak przygotować bazę śmietankową, żółtą i czekoladową używając tylko bazy białej?


Szkolenia odbywają się w Warszawskiej siedzibie firmy Primulator, w Łomiankach.

Cena: 3200 PLN netto (2900 PLN netto osoba towarzysząca)

W cenie szkolenia zawarte są również:
- Lunch oraz napoje (kawa, herbata, woda)
- Kolacja w jednej z Warszawskich restauracji i biurze Primulator
- Materiały piśmiennicze oraz dydaktyczne niezbędne do tworzenia baz i receptur lodowych
- Certyfikat ukończenia szkolenia
- Fartuch oraz upominek dla każdego uczestnika
- Wszystkie produkty i dodatki do produkcji lodów (mleko, śmietana, owoce itd.)

Wypełniony formularz zgłoszeniowy (tutaj do pobrania) prosimy przesyłać na adres gelato@primulator.pl
Kontakt - Tomasz Czarnogórski: 502 19 76 76 

ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA

Zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności i polityką dotyczącą cookie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.