2021
20 -21

RetailShow 2019

Wspólnie z firmą Jowix-Triomet, oferującą kompleksową zabudowę m.in. stacji paliw, restauracji i marketów zapraszamy na targi RetailShow w Warszawie.


Convenience Store Concept


Realia w polskiej gastronomii ulegają nieustannym zmianom. Coraz bardziej dokuczliwy brak rąk do pracy oraz nieustający wzrost kosztów pracy przy jednocześnie rosnących wymaganiach rynku. Taki stan rzeczy, wymusza zastosowanie całkowicie nowych i kreatywnych rozwiązań. Zastosowanie nowych technologii, w tym systemów opartych na digitalizacji w nowych urządzeniach staje się wręcz wymogiem i standardem. Jednym słowem, to co było uznawane za nowoczesne i wystarczające kilka lat temu, dzisiaj już nie spełnia wymagań jakie stawia coraz bardziej konkurencyjny rynek. Aby sprostać dzisiejszym i przyszłym wymaganiom na rynku HoReCa, Primulator na targach RetailShow przedstawi Convenience Store Concept (CSC). 

CSC to suma wieloletnich doświadczeń i obserwacji rynkowych w Polsce, Europie i na Świecie.

CSC zawiera szereg urządzeń, które umiejętnie dobrane wprowadzają lokal gastronomiczny na zupełnie nowy poziom organizacji pracy i pod względem organizacyjnym i technologicznym.

CSC to nowa formuła pracy w gastronomii, która w konsekwencji jest źródłem dochodów, które w nowej w tradycyjnym formacie działania jest nie osiągalny.

CSC to najlepsza forma, idealnie zdefiniowana jak OSZCZĘDZANIE, PRZEZ INWESTOWANIE.


Podczas targów odbędą się polskie eliminację do europejskiego finału mistrzostw świata Gelato 2021 - Gelato Festival Challenge.

20 listopada zwycięski smak lodów pozwoli na udział w Europejskim Finale we Włoszech w 2020 r. oraz walkę o tytuł „WORLD’S BEST GELATO!” w 2021 r. wraz z innym finalistami Gelato Festival Challenge wybranymi w pozostałych krajach. - więcej informacji o konkursie tutaj.


Prezentacje lodziarskie z Marcinem Zychem


Drugiego dnia targów, 21 listopada zapraszamy na prezentacje z naszym technologiem cukierniczym - Marcinem Zychem. Hala nr 3.

Program:

10:00 – 10:30 Omówienie sprzętu Carpigiani i produkcji lodziarskiej.
11:30 – 12:15 Program Topping, Variegation-toppingi omówienie , rodzaje, produkcja.
13:15 – 13:45 Program Infusion- Infuzja na ciepło i na zimno-omówienie, produkcja.
14:45 – 15:30 Program Cristal–produkcja lodów na patyku, tortów lodowych oraz lodów w kubkach.

Sprzęt wykorzystany do prezentacji:
* Frezer Carpigiani Maestro HE
* Frezer Carpigiani Labotronic HE
* Pasteryzator Carpigiani Pastomaster RTL
* Mikser do mas lodowych Carpigiani Turbomix
* Szokówka Irinox MF
* Witryna do lodów IFI

Zapraszamy na stoisko D25 - Hala nr 1.

Lokalizacja:
Targi odbywają się dniach 20 i 21 listopada w godzinach 9:00 - 17.00 w Warszawskim Centrum EXPO XXI, przy ul. Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie.

Zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności i polityką dotyczącą cookie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.