EUROCHEF PIZZACHEF

 
PRODUCENT: Eurochef
Wybierz wariant
PIZZACHEF MP5 PIZZACHEF MP4 PIZZACHEF FP2 PIZZACHEF FP1
Wybierz wariant

PIZZACHEF MP5

Kompaktowy, profesjonalny piec do pizzy z 1 komorą. Idealny do barów, pubów, pizzerii, punktów fast food, kiosków itp.

Kompaktowy, profesjonalny piec do pizzy z 1 komorą. Idealny do barów, pubów, pizzerii, punktów fast food, kiosków itp.

specyfikacja

MODEL
Szerokość
Głębokość
Wysokość
Komory na pizze
Wymiary komory (sz x gł x wys)
Moc
Zasilanie
Masa
PIZZACHEF MP5 PIZZACHEF MP4 PIZZACHEF FP2 PIZZACHEF FP1
530 mm 530 mm 890 mm 890 mm
620 mm 620 mm 550 mm 650 mm
400 mm 650 mm 650 mm 680 mm
1 2 2 2
390 x 390 x 100 mm 390 x 390 x 100 mm 750 x 310 x 100 mm 750 x 420 x 100 mm
2,1 kW 3,3 kW 4,9 kW 6,5 kW
230 V lub 400 V 230 V (400 V opcja) 400 V 400 V
37 kg 63 kg 84 kg 99 kg

Informacje

Pizza

PizzaChef to kompaktowy, profesjonalny piec do pizzy. Idealny do barów, pubów, pizzerii, punktów fast food, kiosków itp. Dostępne są 4 modele:

  • Piec do pizzy Eurochef MP5 z jedną komorą (sz. x gł. x wys.: 390 x 390 x 100 mm) na pizze (1 pizza w tym samym czasie)
  • Piec do pieczenia pizzy Eurochef MP4 z dwiema komorami (sz. x gł. x wys.: 390 x 390 x 100 mm) na pizze (2 pizze w tym samym czasie)
  • Piec do pizzy elektryczny - Eurochef FP2 z dwiema komorami (sz. x gł. x wys.: 750 x 310 x 100 mm) na pizze (4 pizze w tym samym czasie)
  • Piec do pizzy elektryczny - Eurochef FP1 z dwiema dużymi komorami na tace 600 x 400 mm (sz. x gł. x wys.: 750 x 420 x 100 mm) na pizze (4 pizze w tym samym czasie)

W piecach do pizzy MP4, FP1 i FP 2 komory są niezależne. Oznacza to, że dolna komora może być stosowana do pieczenia pizzy, a górna może służyć jako podgrzewacz do wcześniej przygotowanych pizz. Modele te również posiadają wbudowany pochłaniacz (okap) i mogą być stosowane bez specjalnej instalacji do wentylacji.
Czas i temperaturę pieczenia ustawia się na elektronicznym panelu sterowania, który znajduje się na froncie pieca. 


Piec do pizzy Eurochef PIZZACHEF przygotowuje każdy rodzaj pizzy (mrożoną lub świeżą) - jednak najlepsze rezultaty uzyskuje się używając mrożonych spodów, a reszta składników takich jak: sos, ser i dodatki są świeże. Na przygotowanie takiej pizzy potrzebujesz tylko 2 minuty! Pieczenie pizzy w piecu do pizzy Eurochef - proste 4 kroki:

Przygotowanie pizzy w piecu do pizzy eurochef w 3 krokach

Piec do pizzy osiąga skuteczną temperaturę do 395°C, a wnętrze jest ogrzewane zarówno na górze jak i na dole. Temperatura utrzymywana jest na stałym poziomie za pomocą elektronicznej kontroli elementów grzewczych; gdy górny element ogrzewa się, moc dolnego jest zmniejszana. System ten zapewnia doskonałą dystrybucję ciepła, co w rezultacie daje doskonale wypieczoną pizzę - chrupiącą pod spodem i dobrze wypieczoną na górze.

Zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności i polityką dotyczącą cookie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.