24 - 26
24  -  26

CGU poziom średnio zaawansowany kwiecień

Zapraszamy na kolejną odsłonę szkoleń lodziarskich CARPIGIANI GELATO UNIVERSITY. CGU ma postać warsztatów dla maksymalnie 16 osób, które pracują na 4 zestawach maszyn Carpigiani. Szkolenie poprowadzi Luciano Ferrari w języku polskim.


Poziom średnio zaawansowany

Program:

- lody Gelato – tworzenie receptur od zera z wykorzystaniem naturalnych i przemysłowych składników
- najwyższej jakości sorbety bez udziału wody
- lody bez laktozy
- lody wegańskie
- obliczanie receptur – bilansowanie procentowe składników
- trzy bazy w jednej: jak przygotować bazę śmietankową, żółtą i czekoladową używając tylko bazy białej?


Szkolenia odbywają się w Warszawskiej siedzibie firmy Primulator, w Łomiankach.

Cena: 3200 PLN netto (2900 PLN netto osoba towarzysząca)

Wypełniony formularz zgłoszeniowy (tutaj do pobrania) prosimy przesyłać na adres gelato@primulator.pl
Kontakt - Tomasz Czarnogórski: 502 19 76 76 

ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA

Zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności i polityką dotyczącą cookie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.