3004
30 -04

Polagra 2018

Szanowni Państwo,

Zapraszamy do odwiedzenia stoiska firmy Primulator podczas targów Polagra, które odbędą się w Poznaniu, od 30 września do 4 października 2018 r.

Zaprezentujemy m.in. najnowsze trendy i rozwiązania w branży cukierniczej, lodziarskiej, jak i gastronomicznej oraz kawowej.

Spotkanie z nami będzie nie tylko okazją do bliższego poznania prezentowanych urządzeń, lecz przede wszystkim, możliwością zapoznania się z technologią i praktycznym wykorzystaniem poszczególnych rozwiązań w budowaniu obecnych i kreowania Państwa nowych biznesów.


Logo targów gastronomicznych w PoznaniuPawilon 5 Stoisko 129 w dniach: 30.09 – 04.10

 

Plan prezentacji

 Codziennie godzina 11:00 - Prezentacja kulinarna CONVENIENCE STORE

 

  

Codziennie godzina 13:00 - Prezentacja produkcji lodów rzemieślniczych wg programu szkoleń CARPIGIANI GELATO UNIVERSITY

 

 

Codziennie godzina 15:00 - Prezentacja cukiernicza z wykorzystaniem CARPIGIANI PASTOCHEF (kremy i przetwory owocowe) oraz temperówek SELMI (praliny i tabliczki czekolady)

 

 


Logo targów gastronomicznych w PoznaniuPawilon 3 stoisko 64 w dniach: 01 – 04.10

 

Szkolenia i warsztaty kawowe prowadzone przez technologów i specjalistów z firm Primulator i Etno Cafe.
- Espresso | Woda | Metody Alternatyne
- Mleko | Latte Art | Cold Brew
- Coffee Business | Palenie Kawy | Cupping 

 Plan prezentacji

 Poniedziałek 1.10.2018

10:00-10:45 Fale w Kawie – czyli jak kształtowały się gusta klientów i podejście do kawy na przełomie ostatnich dwóch wieków. – prowadzenie Marcin Moczydłowski Primulator,
12:00-12:45 BUNN Filter Coffee Brewing Experience - How batch brew can improve your Customer Service -prowadzenie Nicole Pilz BUNN
14:00-15:30 Ekspres manualny czy automatyczny, wady i zalety, jaki wybrać? – prowadzenie Wiktor Wielgopolan Primulator

Wtorek 2.10.2018

10:00-10:45  BUNN Filter Coffee Brewing Experience - How Batch brew can improve your Customer Service -Nicole Pilz BUNN
12:00-12:45  Woda jako kluczowy element w przygotowaniu kawy - prowadzenie Leszek Borowiak Primulator 
14:00-15:30  Ekspres manualny czy automatyczny, wady i zalety, jaki wybrać? – prowadzenie Wiktor Wielgopolan Primulator

Dodatkowo godzina do ustalenia (prezentacja na scenie głównej):  Moja przygoda z Geish’ą, czyli podróże kawowe Marka Robachy – prowadzenie Marek Robacha Primulator 

Środa 3.10.2018 

10:00-10:45  Rodzaje pieców i ich wpływ na wypalanie kawy, zmiany chemiczne zachodzące podczas obróbki termicznej ziarna – prowadzenie Krzysztof Zamęcki Head Roaster Etno Cafe
12:00-12:45  Moja przygoda z metodami alternatywnymi  - prowadzenie Tomasz Gajda roaster w Etno Cafe i wielokrotny uczestnik Brewers Cup. 
14:00 – 15:30 Zasady przeprowadzenia cuppingu w teorii i praktyce.  - prowadzenie Krzysztof Zamęcki, Tomasz Gajda
 
Dodatkowo godzina do ustalenia (prezentacja na scenie głównej): Od palarni kawy do sieci kawiarni i producenta Cold Brew  na podstawie doświadczeń Etno Cafe – prowadzenie Łukasz Mrowiński współwłaściciel Etno Cafe. 

Czwartek  4.10.2018 

10:00-10:45  Rodzaje pieców i ich wpływ na wypalanie kawy, zmiany chemiczne zachodzące podczas obróbki termicznej ziarna – prowadzenie Krzysztof Zamęcki Head Roaster Etno Cafe
12:00-12:45  Moja przygoda z metodami alternatywnymi  - prowadzenie Tomasz Gajda roaster w Etno Cafe i wielokrotny uczestnik Brewers Cup. 
14:00 – 15:30 Zasady przeprowadzenia cuppingu w teorii i praktyce. - prowadzenie Krzysztof Zamęcki, Tomasz Gajda 

Przez cały czas na stoisku swoimi doświadczeniami będą dzielili się specjaliści z firmy  Primulator i Etno Cafe – oprócz panelistów obecny będzie między innymi Marcin Rusnarczyk Mistrz Polski Baristów i dyrektor sprzedaży w Etno Cafe.


TERMIN TARGÓW 30.09 - 4.10.2018
GODZINY OTWARCIA TARGI KASY
30 września
9.00 - 17.00 8.30 - 16.30
1 października
9.00 - 17.00 8.30 - 16.30
2 października
9.00 - 17.00 8.30 - 16.30
3 października
9.00 - 17.00 8.30 - 16.30
4 października 9.00 - 16.00 8.30 - 15.30
BILETY JEDNORAZOWEGO WSTĘPU
Dla profesjonalistów z wjazdem, tylko w  Dniu Piekarza i Cukiernika, tj. 30.09.2018, po rejestracji przy kasie i online   15,00 zł
Dla profesjonalistów, po rejestracji przy kasie   40,00 zł
Dla publiczności, zakup przy kasie, bez rejestracji   100,00 zł
Dla profesjonalistów przy zakupie online   26,00 zł
Dla profesjonalistów z wjazdem, przy zakupie online   95,00 zł
BILET WIELOKROTNEGO WSTĘPU
Dla profesjonalistów, po rejestracji przy kasie   70,00 zł
Dla publiczności, zakup przy kasie, bez rejestracji   180,00 zł
Dla profesjonalistów, przy zakupie online   42,00 zł
Dla profesjonalistów, z wjazdem, przy zakupie online   235,00 zł
BILETY ULGOWE
Dla studentów: jednorazowego wstępu, po okazaniu ważnej legitymacji studenckiej przy kasie   17,00 zł
Dla grup szkolnych: jednorazowego wstępu, po zgłoszeniu grupy, zakup przy kasie (dostępne tylko 04.10)   17,00 zł
Dzieci do lat 13   0,00 zł
Zaproszenia bezpłatne - tylko z aktywacją na www.mtp24.pl. Aktywacja zaproszenia w kasie: koszt 10 zł.    

Dojazd:

Zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności i polityką dotyczącą cookie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.