ZAMKNIJ Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
SZKOLENIA
3 stycznia, 2018
Carpigiani Gelato University poziom średnio zaawansowany
Zapraszamy na kolejną odsłonę szkoleń lodziarskich CARPIGIANI GELATO UNIVERSITY. CGU ma postać warsztatów dla maksymalnie 16 osób, które pracują na 4 zestawach maszyn Carpigiani. 
Szkolenie prowadzi Francesco Giordano.


Poziom średnio zaawansowany

Program:

- lody Gelato – tworzenie receptur od zera z wykorzystaniem naturalnych i przemysłowych składników
- najwyższej jakości sorbety bez udziału wody
- lody bez laktozy
- lody wegańskie
- obliczanie receptur – bilansowanie procentowe składników
- trzy bazy w jednej : jak przygotować bazę śmietankową, żółtą i czekoladową używając tylko bazy białej?

Termin: 13-15 marca 2018 r.
Miejsce szkolenia: Warszawa
Cena szkolenia: 3000 PLN netto

Kontakt - Piotr Lamenta: 502 197 689 lub gelato@primulator.pl

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
DOTACJE NA INNOWACJE INWESTUJEMY W WASZĄ PRZYSZŁOŚĆ
KOSZYK ZAPYTAŃ
W koszyku zapytań są następujące produkty:
Wyślij zapytanie. Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą.
* pola obowiązkowe
Do porównywarki możesz dodać maksymalnie dwa modele tego samego produtku:
Do porównywarki możesz dodać maksymalnie dwa modele tego samego produtku:
PORÓWNAJ
Do porównania dołaczyłeś następujące produkty:

BUDOWA NOWEJ SIEDZIBY

22 czerwca, 2016

Film przedstawiający proces powstawania biurowca przy ulicy Lodowej w Łodzi.

10 marca, 2016

Na początku grudnia 2015 roku Primulator Łódź wprowadził się do nowej siedziby na ulicy Lodowej 128. Zapoczątkowana w czerwcu 2014 r roku budowa biurowca klasy A+, została zakończona na początku listopada 2015 r.

              
Uwaga!
zamknij