ZAMKNIJ Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
AKTUALNOŚCI
16 marca, 2017
Carpigiani Gelato University marzec 2017



W marcu 2017 r. odbyła się kolejna odsłona szkoleń lodziarskich CARPIGIANI GELATO UNIVERSITY. CGU ma postać warsztatów dla maksymalnie 16 osób, które pracują na 4 zestawach maszyn Carpigiani.

Program:

- lody Gelato – tworzenie receptur od zera z wykorzystaniem naturalnych i przemysłowych składników
- najwyższej jakości sorbety bez udziału wody
- lody bez laktozy
- lody wegańskie
- obliczanie receptur – bilansowanie procentowe składników
- trzy bazy w jednej : jak przygotować bazę śmietankową, żółtą i czekoladową używając tylko bazy białej?

Termin: 13, 14, 15 marca 2017
Miejsce szkolenia: Warszawa 

Informację o szkoleniach - piotrl@primulator.pl







 

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
DOTACJE NA INNOWACJE INWESTUJEMY W WASZĄ PRZYSZŁOŚĆ
KOSZYK ZAPYTAŃ
W koszyku zapytań są następujące produkty:
Wyślij zapytanie. Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą.
* pola obowiązkowe
Do porównywarki możesz dodać maksymalnie dwa modele tego samego produtku:
Do porównywarki możesz dodać maksymalnie dwa modele tego samego produtku:
PORÓWNAJ
Do porównania dołaczyłeś następujące produkty:

BUDOWA NOWEJ SIEDZIBY

22 lutego, 2017

WYNAJEM POWIERZCHNI W BUDYNKU FIRMY PRIMULATOR - LODOWA 128

22 czerwca, 2016

Film przedstawiający proces powstawania biurowca przy ulicy Lodowej w Łodzi.

              
Uwaga!
zamknij